• Zwolseweg 50 | Balkbrug | Overijssel
  • Telefoon: 0523-657900

Over Apple Bee Buitenmeubelen

Apple Bee® is een Nederlands merk. Het is een familiebedrijf dat in 1993 werd opgericht. In eerste instantie ontwierp en ontwikkelde Apple Bee alleen meubels voor de horeca en vanaf 1998 voegde ze daar een tuinmeubelcollectie aan toe.

Applebee-TuinmeubelenTuinmeubelen met een design, aangepast aan jouw wensen. Je vindt bij Apple Bee diverse tuinsets; tuinstoelen, tuintafels, loungesets en dining sets om jouw terras naar eigen smaak in te richten. Alle Apple Bee tuinmeubelen zijn weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Dit komt omdat Apple Bee materialen toepast die speciaal ontwikkeld zijn voor buitengebruik.

Met de weerbestendige BeeWett kussens maakt Apple Bee buiten wonen nu écht mogelijk. De tuinmeubelen van Apple Bee worden gemaakt van vlechtwerk, leder, aluminium en hout. Daarbij zoekt Apple Bee altijd de balans tussen gebruikskwaliteit en milieuvriendelijkheid. Zo wordt de combinatie van duurzaamheid en comfort mogelijk.

Alleen de beste materialen voor Apple Bee loungesets.

Apple Bee XXL Factor loungesetApple Bee meubelen worden opgebouwd uit de beste materialen. Dit geldt zeker voor de kussens. BEE WETT zijn speciale weerbestendige kussens die je gewoon buiten kunt laten liggen. De afneembare hoes wordt gemaakt van de best mogelijke stoffen die alle wasbaar zijn. Naast waterafstotend is de stof ook gegarandeerd UV-bestendig. Anders dan bij gewoon schuim neemt de unieke BEE WETT vulling geen vocht op. Het open weefsel aan de onderzijde van het kussen zorgt voor een perfecte drainage. Dit zorgt ervoor dat uw BEE WETT kussen spectaculair veel sneller droogt dan andere kussens. Daarnaast is de Olefin stof bestand tegen rot en schimmels, UV-bestendig, vochtwerend, zacht en comfortabel.

Verantwoorde materialen

FCS-tuinmeubelenDe Forest Stewardship Council (FSC) en het Timber Legality Verification System (SVLK) zijn internationale organisaties die zich inzetten voor verantwoord bosbeheer waarbij rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten. Om zo de bossen te beschermen voor huidige en toekomstige generaties. Zij hebben dit op transparante wijze geregeld en wordt gesteund door het internationale bedrijfsleven, overheden, maatschappelijke- en milieuorganisaties.
Door hout met het keurmerk te kopen, draag je bij aan bescherming van bossen in de hele wereld. Daarmee stimuleer je milieuvriendelijk en economisch verantwoord bosbeheer, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Want fabrikanten, distributeurs en consumenten, wij zijn allemaal schakels in het proces van duurzame ontwikkeling. Apple Bee is FSC gecertificeerd sinds April 2011 (SCS-COC-000625-PP). Het teakhout dat wordt gebruikt in de tuinmeubelen van Apple Bee is dus verantwoord FSC hout. Dat zit net even wat lekkerder!

Ellermann Tuinmeubelen is officieel verkooppunt van Apple Bee tuinmeubelen.

Als een van de grootste verkooppunten van Apple Bee tuinmeubelen kunnen wij u volledige garantie geven op de Apple Bee tuinsets door ons verkocht.

Overzicht Applebee producten