4Seasons Outdoor dealer van Tuinmeubelen en Loungesets

4Seasons-Ellermann-Tuinmeub-100x100Stijlvol design van robuuste kwaliteit: met de tuinmeubelen en loungesets van 4Seasons Outdoor vier je het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen regen kunnen. 4Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in vlechtwerk, roestvast staal, Textileen en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Ellermann is 4Seasons Outdoor exclusief dealer

Ellermann is als vele jaren gespecialiseerd in 4Seasons Outdoor Tuinmeubelen. Als eerste tuinmeubelspeciaalzaak in Nederland heeft Ellermann een speciale showroom ingericht met de producten van 4Seasons zoals loungesets, tuinsets, loungebanken etc.

Scherpste prijzen van Nederland in de showroom

Door onze jarenlange relatie met 4Seasons kunnen wij u steeds de  nieuwste modellen en laatste collecties tonen tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Uiteraard zijn alle modellen bij Ellermann uit voorraad leverbaar.

4Seasons Outdoor Outlet

Het hele jaar door bieden wij in onze 4Seasons Outlet enorm veel voordeel! Geregeld bieden wij showroom- of overjarige modellen aan. vraag ernaar in onze winkel of bel ons.

Brochure van 4Seasons Outdoor

Brochure 4Seasons Outdoor 2020 collectie

De collectie van 4Seasons Outdoor blinkt ook dit jaar uit in kwaliteit, gevoel voor stijl en oog voor detail. Dat uit zich in vernieuwend design van toonaangevende ontwerpers en een prachtige afwerking, maar ook in ergonomisch verantwoord comfort en een lange levensduur. Van lounge tuinmeubelen tot teakhouten tuinsets en van RVS tuinmeubelen tot exclusieve tuintafels.

Klik hier om de brochure online te bekijken.

4Seasons Outdoor kwaliteit

Kwaliteitsmaterialen voor exclusieve tuinmeubelen

4Seasons Outdoor heeft een zeer uitgebreide collectie exclusieve tuinmeubelen. Exclusiviteit, die zich uit door een bijzondere toepassing van materialen, moderne ontwerpen en een perfecte afwerking.

Moderne tuinmeubelen

Voortdurend is 4Seasons voor u op zoek naar nieuwe technieken en materialen, om die vervolgens te gebruiken in vernieuwende ontwerpen die bijdragen aan de exclusiviteit van tuinmeubelen. Een goed voorbeeld daarvan is de ‘upholstery’ techniek, waardoor het comfort van uw tuinset onovertroffen is.

Exclusief afgewerkte tuinmeubelen

Bij Ellermann spreken we pas van exclusieve tuinmeubelen spreken als ook de afwerking tot in de puntjes is verzorgd. Om u tuinmeubilair te leveren van de hoogste kwaliteit, zorgen we voor een voortdurende controle op de afwerking van onze producten.

Over 4Seasons Outdoor

Stijlvol design van robuuste kwaliteit: met tuinmeubelen van 4Seasons Outdoor vier je het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in vlechtwerk, roestvast staal, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Tuinmeubilair van 4Seasons Outdoor blinkt uit in kwaliteit, gevoel voor stijl en oog voor detail. Dat uit zich in vernieuwend design van de hand van toonaangevende ontwerpers en een prachtige afwerking, maar ook in ergonomisch verantwoord comfort en een lange levensduur. Niet voor niets biedt 4Seasons Outdoor maar liefst drie jaar garantie op al het tuinmeubilair. Van lounge tuinmeubelen tot teakhouten tuinsets en van RVS tuinmeubelen tot exclusieve tuintafels.

Klik hier om naar de site van 4Seasons Outdoor tuinmeubelen en loungesets te gaan

Download hier de App van 4Seasons Outdoor

Speciale 4Seasons Outdoor showroom

Ellermann Tuinmeubelen is 4Seasons Outdoor specialist met een grote showroom met de mooiste 4Seasons loungesets.