Welkom bij Ellermann Balkbrug , de tuinmeubelen & loungeset specialisten voor Doornspijk en omgeving

 

Goed bereikbaar vanuit Doornspijk is Ellermann Tuinmeubelen in Balkbrug zeker een bezoek waard wanneer u in de omgeving van Doornspijk woont en op zoek bent naar de beste kwaliteit tuinmeubelen en loungesets.

In onze 2500m2 showroom kunt u alle laatste modellen bekijken op het gebied van loungesets, tuinmeubels, tuinsets, tuintafels etc. van alle bekende merken.

Over Ellermann Tuinmeubelen

Ellermann Tuinmeubelen mag zich met recht een ware specialist noemen op het gebied van tuinmeubelen. Het familiebedrijf, opgericht in 1987, heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Onze showroom heeft een oppervlakte van 2.500 m2. Laat u meevoeren in de wereld van tuinmeubelen. Uw buitenleven begint in onze showroom.

Alleen maar kwaliteit

Ellermann Tuinmeubelen gaat voor kwaliteit! Wij selecteren onze producten op kwaliteit en zijn trots op de merken in ons programma zoals 4Seasons Outdoor, AppleBee Buitenmeubelen, SUNS, Taste, Kettler etc. naast een uitgebreid programma bekende merken tuinmeubels voert Ellermann ook een eigen merk Art Outdoor, speciaal voor Ellermann gemaakt van kwaliteitsmateriaal.

Tuinmeubel Outlet vol aanbiedingen

Ellermann Tuinmeubelen OutletIn onze speciale tuinmeubelen Outlet kunt u terecht voor loungesets en tuinmeubelen voor zeer scherpe prijzen. Dit zijn modellen die wij zeer scherp hebben kunnen inkopen of die in onze showroom hebben gestaan als demomodel.

Klik hier voor een overzicht van onze tuinmeubel aanbiedingen.

Let op: Voor al onze Outlet aanbiedingen geldt zolang de voorraad strekt en prijzen af showroom Balkbrug. Voorkom teleurstelling en bel ons voor meer informatie.

Alles voor het buitenleven

Uiteraard kunt u ook terecht bij Ellermann Tuinmeubelen voor sfeerhaarden en vuurtafels,  campingmeubelen, parasols en tuinkussens.

Service zoals u mag verwachten

Als echt familiebedrijf heeft Ellermann Tuinmeubelen service hoog in het vaandel staan. Veel bedrijven claimen het, maar Ellermann maakt het waar. Zo kreeg Ellermann van het Tros programma RADAR een warme douche.

Showroom vol loungesets

Showroom EllermannAls een van de grootste tuinmeubel speciaalzaken van het land mag u een showroom verwachten waar u alle bekende merken tuinmeubelen kunt bekijken.

Ellermann Tuinmeubelen heeft in Balkbrug een showroom van 2500m2. Omdat Ellermann de meeste producten uit voorraad verkoopt hebben wij ook nog een magazijn van 5000m2.

In onze showroom hebben we verschillende hoeken ingericht op thema. U vindt er de buitenkeukens bij elkaar maar ook bijvoorbeeld de grootste showroom speciaal ingericht met de tuinmeubelen van 4Seasons Outdoor.

Bent u op zoek naar tuinmeubelen en wilt u een goed advies en de scherpste prijs? Bezoek vandaag nog onze showroom!

Plan uw route vanuit Doornspijk

[googlerouteplaner=1]

Tot ziens in Balkbrug!

Een greep uit onze tuinmeubelen: