• Zwolseweg 50 | Balkbrug | Overijssel
  • Telefoon: 0523-657900
AppleBee Elements

Met de Apple Bee Elements kunt u uw eigen loungeset samenstellen! Het gebruik van hoge kwaliteit materialen garanderen een loungeset waar u jarenlang van kunt genieten.

Kubisme is voor de Elements het uitgangspunt. Iedereen kan zelf invulling geven aan het design door er creatief mee om te gaan. Hiermee wil de ontwerper tegemoet komen aan de wens om individueel te variëren.

Meer weten? Bezoek onze showroom, wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de Applebee Elements!

Applebee Elements tussenstuk Applebee elements

Over Applebee Tuinmeubelen

Applebee® is een Nederlands merk.

Het is een familiebedrijf dat in 1993 werd opgericht. In eerste instantie ontwierp en ontwikkelde Applebee alleen meubels voor de horeca en vanaf 1998 voegde ze daar een tuinmeubelcollectie aan toe.

Applebee-TuinmeubelenJe vindt bij Applebee diverse tuinsets; tuinstoelen, tuintafels, loungesets en dining sets om jouw terras naar eigen smaak in te richten. Alle Applebee tuinmeubelen zijn weerbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Dit komt omdat Applebee materialen toepast die speciaal ontwikkeld zijn voor buitengebruik. Met de weerbestendige BeeWett kussens maakt Apple Bee buiten wonen nu écht mogelijk. De tuinmeubelen van Applebee worden gemaakt van vlechtwerk, leder, aluminium en hout.

Daarbij wordt altijd de balans gezocht tussen gebruikskwaliteit en milieuvriendelijkheid. Zo wordt de combinatie van duurzaamheid en comfort mogelijk.FCS-tuinmeubelen

BEE WETT®

Applebee meubelen worden opgebouwd uit de beste materialen. Dit geldt zeker voor de kussens. BEE WETT zijn speciale weerbestendige kussens die je gewoon buiten kunt laten liggen.

De afneembare hoes wordt gemaakt van de best mogelijke stoffen die alle wasbaar zijn. Naast waterafstotend is de stof ook gegarandeerd UV-bestendig.

Anders dan bij gewoon schuim neemt de unieke BEE WETT vulling geen vocht op. Het open weefsel aan de onderzijde van het kussen zorgt voor een perfecte drainage.

Dit zorgt ervoor dat uw BEE WETT kussen spectaculair veel sneller droogt dan andere kussens. Daarnaast is de Olefin stof bestand tegen rot en schimmels, UV-bestendig, vochtwerend, zacht en comfortabel.