4 Seasons Outdoor Tuinmeubelen en Loungesets

4 seasons outdoorStijlvol design van robuuste kwaliteit: met de tuinmeubelen en loungesets van 4 Seasons Outdoor vier je het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen regen kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in vlechtwerk, roestvast staal, Textileen en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Ellermann is 4 Seasons Outdoor exclusief dealer

Ellermann is als vele jaren gespecialiseerd in 4 Seasons Outdoor Tuinmeubelen. Als eerste tuinmeubelspeciaalzaak in Nederland heeft Ellermann een speciale showroom ingericht met de producten van 4 Seasons zoals loungesets, tuinsets, loungebanken etc.

Scherpste prijzen van Nederland in de showroom

Door onze jarenlange relatie met 4 Seasons kunnen wij u steeds de  nieuwste modellen en laatste collecties tonen tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Uiteraard zijn alle modellen bij Ellermann uit voorraad leverbaar.

4 Seasons Outdoor Outlet

Het hele jaar door bieden wij in onze 4 Seasons Outlet enorm veel voordeel! Geregeld bieden wij showroom- of overjarige modellen aan. vraag ernaar in onze winkel of bel ons.

Brochure 4 Seasons Outdoor 2020 collectie

De collectie van 4 Seasons Outdoor blinkt ook dit jaar uit in kwaliteit, gevoel voor stijl en oog voor detail. Dat uit zich in vernieuwend design van toonaangevende ontwerpers en een prachtige afwerking, maar ook in ergonomisch verantwoord comfort en een lange levensduur. Van lounge tuinmeubelen tot teakhouten tuinsets en van RVS tuinmeubelen tot exclusieve tuintafels.

Klik hier om de brochure online te bekijken.

RVS tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor worden veel verkocht. Logisch, dit zijn de voordelen:

  • de levensduur uitzonderlijk lang is
  • RVS tuinmeubelen onderhoudsarm zijn
  • u 3 jaar garantie krijgt op onze tuinmeubelen

Kwaliteitsmaterialen voor exclusieve tuinmeubelen

4 Seasons Outdoor heeft een zeer uitgebreide collectie exclusieve tuinmeubelen. Exclusiviteit, die zich uit door een bijzondere toepassing van materialen, moderne ontwerpen en een perfecte afwerking.

Moderne tuinmeubelen

Voortdurend is 4 Seasons voor u op zoek naar nieuwe technieken en materialen, om die vervolgens te gebruiken in vernieuwende ontwerpen die bijdragen aan de exclusiviteit van tuinmeubelen. Een goed voorbeeld daarvan is de ‘upholstery’ techniek, waardoor het comfort van uw tuinset onovertroffen is.

 

Speciale 4Seasons Outdoor showroom

Ellermann Tuinmeubelen is 4Seasons Outdoor specialist met een grote showroom met de mooiste 4Seasons loungesets. Kom vrijblijvend langs voor advies en om proef te zitten.