Nieuw

Nieuwe vuurtafels en gashaarden Cosibrixx, Cosiscoop en Cosivista verkrijgbaar bij Ellermann Tuinmeubelen

Nieuwe vuurtafels en gashaarden Cosibrixx, Cosiscoop en Cosivista verkrijgbaar bij Ellermann Tuinmeubelen.

De nieuwe collectie vuurtafels en gashaarden van Cosi Fires zijn vanaf nu al te bekijken in de showroom van Ellermann Tuinmeubelen.

Cosiscoop Pillar

De Cosiscoop Pillar vuurhaard  is een stijlvolle gashaard en een nieuwe toevoeging aan het programma vuurtafels van Cosi Fires. Deze vuurtafels hebben een pilaarvorm en kunnen op iedere plaats in uw tuin of serre staan. Ideaal als set om nog meer sfeer te creëren.

De Cosiscoop Pillar is verkrijgbaar in de kleur zwart en in Teak uitvoering.

Klik hier voor de productpagina.

Cosivista sfeerhaard

Cosivista vuurtafel cosifiresDe Cosivista 120 is een nieuw vuurtafel van Cosi Fires. Deze vrijstaande gashaard heeft twee glasplaten waardoor de vuurtafel gebruikt kan worden als tuinafscheiding maar u toch van beide kanten kunt genieten van de vuurtafel!

De Cosivista is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Cosibrixx vuurtafel

Cosibrixx vuurtafel gashaard BrixxDe Cosibrixx Brixx vuurtafel gashaard is het middelpunt van uw tuinset! Deze nieuwe vuurtafel heeft genoeg ruimte om uw drankje of hapje neer te zetten.

Klik hier voor productpagina van de Brixx

Al de nieuwe modellen van Cosi fires inclusief de bestaande Cosiloft en Cosiburner modellen zijn per direct verkrijgbaar. Klik hier voor het overzicht van de Cosi Fires modellen.